Spoed Opleidingen

Spoedcursus

Wil jij snel je rijbewijs halen? Dan kun je opgaan voor een spoed opleiding!
Spoedcursussen zijn zeer aan te raden voor cursisten die het rijbewijs snel nodig hebben voor het werk, studie, vakantie etc.

Het is al mogelijk om je rijbewijs binnen 5, 8, 11 of 13 dagen te behalen. Ook is het mogelijk om de spoedcursus te gaan verdelen tussen 2 à 4 weken, zodat dit goed aansluit bij je werk e/o studie.

Tijdens het spoedcursus rij je 3 à 4 lesuren achter elkaar. Op deze manier leer je het veel sneller en gemakkelijker, omdat je meer achter het stuur zit dan bij de gewone rijlessen.

Proefrijles

Bij het nemen van een spoedcursus, raden wij je aan om een afspraak te maken voor een GRATIS vrijblijvende proefles.
Met een proefles bepalen wij of je de capaciteiten in hebt voor een spoedcursus. Het is belangrijk dat je snel instructies oppikt en enig rijgevoel bij hebt.

Rijschool License heeft géén wachttijd, er kan per direct een examen gereserveerd worden om zo snel mogelijk te kunnen afrijden voor je spoedcurus!

Kosten

Bij het afnemen van een spoedcursus komt er een toeslag van €150,- bovenop. Je krijgt in korte tijd veel meer aandacht dan bij gewone rijlessen. Daarnaast ben je verzekert van een snelle examendatum van het CBR!

Meld je nu aan voor een gratis vrijblijvende proefrijles!

Vraag dan nu een gratis vrijblijvende proefrijles aan!

Ik Wil Gratis Proefrijles!